Over ons

Eigenaar Frank Dirks zit al sinds 1986 in het vak en heeft zich altijd met hart en ziel ingezet voor de opdrachtgever. Dirks Interieur Projecten gaat dan ook heel ver om de kwaliteit te leveren die een klant verwacht. En dan niet alleen op het gebied van de kwaliteit van het product, maar ook het nakomen van afspraken en klaarstaan als er problemen zijn. Bereikbaar zijn, ook buiten kantoortijden. Want als er iets mis gaat, is het bijna nooit binnen kantoortijd. Opdrachtgevers kunnen op ons rekenen!

 

Vakmensen

Dirks Interieur Projecten worden op een duurzame manier opgezet. Klanten moeten minimaal 10 tot 15 jaar van investeringskosten af zijn. Dit is niet alleen duurzaam voor het budget, maar ook voor het milieu!
De stoffeerders en ook Frank Dirks zelf, volgen steevast cursussen voor verwerking van diverse vloerbedekkingen. Rubber leggen, PVC leggen met opgezette plinten, clean rooms installeren, wandbekleding zetten en natuurlijk up to date blijven met gereedschappen. Een opdrachtgever kan er op vertrouwen dat de beste mensen op zijn project zitten. En zo hoort dat ook!

SERVICE

  • Hoge kwaliteit, in product en uitvoering.
  • Veiligheid, in gebruikte materialen en werkwijze.
  • Heldere afspraken, over prijs, werktijden en eindresultaat.
  • Beschikbaarheid, 24 uurs service, 7 dagen in de week.
  • Garantie, wij lossen het op.